Konferenčný stolík Pico, tmavý betón/vintage optika dreva

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Konferenčný stolík Eike, vintage optika dreva

Zaujímavo členitý konferenčný stolík na kolieskach má tri odkladacie priehradky, kde budete mať všetko prehľadne uložené. Vyrobený vo vintage optike drevených lát.

Konferenčný stolík Pico, tmavý betón/vintage optika dreva

Praktický obdĺžnikový konferenčný stolík v kombinácii tmavo šedého betónu s vintage optikou drevených dosiek - zaujme na pohľad a dokonale doplní štýlovo zariadenú obývačku.

Konferenčný stolík Universal, biely, 110x67 cm

Jednoduché univerzálne tvary sa hodia do každej obývačky - konferenčný stolík s pevnou konštrukciou a priestrannou odkladacou priehradkou dobre poslúži pri modernej i klasickej sedačke. Vyrobený v bie... Viac informácií

Konferenčný stolík Stone, betón/biely

Nechajte sa inšpirovať módnymi trendmi v kombinácii imitácie betónu a bielej farby. Nábytok tak dokonale doplní moderne zariadený interiér.

Konferenčný stolík Harrison, dub sonoma

Široké rámy stolíku ukrývajú úložnú zásuvku pre praktické ukladanie televízneho programu, ovládača a ďalších drobností. Všetko tak budete mať uschovaný na jednom mieste a zároveň vždy po ruke.

Konferenčný stolík Boston, čierny/dub ribbeck

Ak chcete kvalitný a zároveň moderný dizajnový nábytok, potom je konferenčný stolík Boston práve pre vás. Obsahuje priehradky a úložné zásuvky. Vyrobený v kombinácii matne čiernej farby a útulného dre... Viac informácií

Odkládací stolek Katja 45x45 cm, černé sklo

Praktický odkladací stolík v kombinácii kovu a čierneho skla poslúži nielen v obývacej izbe na odkladanie rôznych predmetov. Napríklad na časopisy, pre umiestnenie lampičky alebo vázy s kvetmi. Využit... Viac informácií

Sada 2 ks stolíkov Ina, biela

Sada 2 kusov bielych stolíkov v zaoblených tvaroch vytvorí príjemnú romantickú atmosféru v obývačke alebo kdekoľvek inde. Môžete ich využiť ako konferenčné stolíky u sedačky alebo ako odkladacie stolí... Viac informácií

Konferenčný stolík Lucera, dub artisan/šedý

Konferenčný stolík z kolekcie Lucera - moderný trendový nábytok pre zariadenie útulného obývacieho priestoru. Príjemná kombinácia drevodekoru dub artisan so šedými plochami vyzerá skvele a vytvorí prí... Viac informácií

Konferenčný stolík Bolero, dub sonoma/sklo

Moderný vzhľad a kvalitné prevedenie radí tento model stolíka medzi favoritov. Nohy v dubovém dekore a lesklo chrómová konštrukcia sú kombinované s čírym a mliečnym sklom.

Konferenčný stolík Futura II, farba vanilka

Kvalitný stolík Futura II vyniká zaujímavou konštrukciou s veľmi dobrou pevnosťou. Dekor dub s farbou vanilky.

Konferenčný stolík Bolero, biely/sklo

Moderný vzhľad a kvalitné prevedenie radí tento model stolíka medzi favoritov. Biele nohy a lesklo chrómová konštrukcia sú kombinované s čírym a mliečnym sklom

Konferenčný stolík Bert, oválny, číre/mliečne sklo

Konferenčný stolík v oválnom tvare. Horná doska z tvrdeného číreho skla a 2 spodné odkladacie dosky z mliečneho skla v rôznych výškových úrovniach.

Konferenčný stolík Bert, oválny, číre/čierne sklo

Konferenčný stolík v oválnom tvare. Horná doska z tvrdeného číreho skla a 2 spodné odkladacie dosky z čierneho skla v rôznych výškových úrovniach.

Konferenčný stolík Alex, číre sklo

Konferenčný stolík s obdĺžnikovým pôdorysom. Horná doska z číreho skla. Spodná odkladacia doska zdobená pásikmi mliečneho skla. Na lesklej oceľovej konštrukcii.

Konferenčný stolík Zach, biely

Dizajnový konferenčný stolík aj pre náročných. Zaujímavo riešená konštrukcia vo vysokom lesku vo farbe biela. Pojazdný na malých kolieskach.

Konferenčný stolík Mobi, biely/žltý

Program nábytku Mobi má nápadito riešenú konštrukciu v bielo-žltej kombinácii farieb. Hodí sa pre zariaďovanie akejkoľvek izby. Konferenčný stolík.

Konferenčný stolík Minimal, šedý betón/bílý

Jednoduchý konferenčný stolík sa rozmerovo hodí aj do menšej obývacej izby. Podnož v tvare písmena V zaisťuje optimálnu stabilitu.

Odkladací stolík Rivoli, kov/cappuccino sklo

Netradične riešený odkladací stolík s priemerom 50 cm môže byť skvelou inšpiráciou pre nadčasovo zariadený byt. Kombinácia skla v odtieni cappuccino a kovu pôsobí vzdušne.

Konferenčný stolík Fabian, biely

Biely konferenčný stolík Fabian je veľmi praktický a zároveň opticky zaujímavý. Obsahuje 2 úložné zásuvky a hornú plochu s čírym sklom, ktorá umožňuje priehľad do hornej zásuvky - tú potom môžete využ... Viac informácií

Konferenčný stolík Tim, biely/sivý betón

Stabilný konferenčný stolík v bielej farbe má kontrastné orámovanie v imitácii sivého betónu, ktoré dáva stolíku zaujímavú optiku. Oceníte aj priestrannú odkladaciu priehradku v dolnej časti.

Konferenčný stolík Provence, bielená borovica

Konferenčný stolík v štýle francúzskej Provence je vyrobený z bieleného borovicového dreva a skla. Dve zásuvky s kruhovým úchytom prepožičiavajú nábytku nezameniteľný vzhľad.

Konferenčný stolík Primo, dub riviera/biely

Konferenčný stolík z programu Primo v príjemnom škandinávskom štýle. Kombináciu dubového drevodekoru a bielej farby dopĺňajú zaoblené hrany a masívne nohy, ktoré dodávajú nábytku nezameniteľný vzhľad.

Konferenčný stolík Cuba, dub/biela/petrolejová

Konferenčný stolík s úložnými zásuvkami z programu Cuba - nábytok s nádychom škandinávskeho štýlu je vyrobený v dubovom drevodekore a doplnený atraktívnou kombináciou bielych a petrolejových plôch. Ľa... Viac informácií

Konferenčný stolík Cruz, motiv modrá mapa

Moderný konferenčný stolík na čiernej kovovej podnožke má sklenenú dosku s motívom modro podsvietenej mapy sveta.

Nastaviteľný konferenčný stolík Babsi, dub sonoma

Praktický konferenčný stolík na kolieskach v dekore dub sonoma je nastaviteľný podľa potreby. Jeho hornú plochu môžete ľahko výškovo prispôsobiť alebo rozložiť do strán.

Konferenčný stolík Andy, biely / sivý betón

Dizajnový štvorcový stolík v kombinácii bielych plôch s imitáciou šedého betónu. Jeho členitú konštrukciu možno otáčať - praktický a nápaditý stolík sa tak hodí do každého moderného interiéru.

Konferenčný stolík Universal, biely, 110x65 cm

Konferenčný stolík z radu Universal sa vyznačuje pevnou konštrukciou so širokými rámami a hodí sa univerzálne ako do moderného, tak aj do klasicky zariadeného interiéru. Vyrobený v bielej farbe.

Konferenčný stolík so zásuvkami Richmond

Lesklý biely konferenčný stolík v modernom dizajne ,zaujme na pohľad zaujímavo skosenými tvarmi. Ponúka priestrannú odkladaciu priehradku aj dve praktické zásuvky na ukladanie drobností.

Konferenčný stolík so zásuvkou Colmar, biely lesk

Konferenčný stolík so zásuvkou z programu Colmar - biely nábytok s lesklými prednými plochami, čiernym úchytom a širokými rámami osloví všetkých, ktorí majú radi klasický moderný štýl a čisté rovné lí... Viac informácií

Konferenčný stolík so zásuvkou Jasmin, grafit/dub

Konferenčný stolík so zásuvkou a priehradkami v prevedení grafit s dubovým drevodekorom z kolekcie Jasmin - nábytok v modernom vidieckom štýle s dôrazom na detail nadväzuje na tradíciu útulne zariaden... Viac informácií

Konferenčný stolík Fever, biely lesk

Konferenčný stolík s lesklými bielymi povrchmi má zaujímavý dizajn zaoblených tvarov a skvele vynikne vedľa modernej sedačky.

Konferenčný stolík Linate, biely lesk/dub

Štvorcový konferenčný stolík z programu Linate - štýlový nábytok so zaoblenými líniami pôsobí veľmi elegantne. Drevodekor dub Truffel vytvára s matnými a lesklými bielymi plochami príjemný kontrast a ... Viac informácií

Konferenčný stolík Tim, dub sonoma/biely

Stabilný konferenčný stolík v dekore dub sonoma má kontrastné biele orámovanie, ktoré dáva stolíku zaujímavú optiku. Oceníte aj priestrannú odkladaciu priehradku v dolnej časti.

Konferenčný stolík so zásuvkami Balin, bahenný dub/čierny dub

Obdĺžnikový konferenčný stolík s 2 praktickými zásuvkami ,pôsobí masívne vďaka optike širokých rámov. Prirodzené akcenty bahenného a čierneho duba prepožičiavajú nábytku nezameniteľný vzhľad.

Konferenčný stolík Chrome, šedý

Moderný interier si môžete dokonale zladiť do svojich obľúbených farieb. Praktický stolík s úložnou zásuvkou a s lesklo metalicky-šedými povrchy je skvelou inšpiráciou.

Konferenčný stolík Joker, dub sonoma

Univerzálny obdĺžnikový stolík v dekore dub sonoma nájde svoje miesto v priestore každej obývacej izby. Stabilnú konštrukciu dopĺňa praktická odkladacia polica.

Konferenčný stolík Lisa

Obdĺžnikový konferenčný stolík zo skla a lesklého kovu je úplne univerzálným variantom pre zariadenie každej obývacej izby. Skvele padne k akejkoľvek sedačke.

Konferenčný stolík Universal, biely

Konferenčný stolík v modernom dizajne má otočnú hornú plochu, ktorú si môžete prispôsobiť podľa aktuálnej potreby alebo vkusu. Vyrobený v bielom prevedení.

Konferenčný stolík Ultra, biely/čierny

Nadčasový čierno-biely dizajn stolíku podtrhuje sklenený štvorec zasadený do hornej plochy.

Konferenčný stolík Kolibri, šedý/biely

Nadčasový šedo-biely kontrast navyše zvýrazňuje vodorovné frézovanie na úložnej zásuvke, ktoré pridáva na zaujímavosti i elegancií.

Konferenčný stolík Koker mini, dub san remo

Univerzálny štvorcový stolík nájde svoje miesto v priestore každej obývacej izby. Stabilnú konštrukciu dopĺňa praktická odkladacia polica. V dekore dub san remo.

Konferenčný stolík Joker, betón / biela

Univerzálny obdĺžnikový stolík v kombinácii sivý betón / biela nájde svoje miesto v priestore každej obývacej izby. Stabilnú konštrukciu dopĺňa praktická odkladacia polica.

Odkladací/konferenčný stolík Eindhoven

Malý okrúhly odkladací/konferenčný stolík na čiernych kovových nôžkach, poslúži dobre vedľa sedačky aj kdekoľvek v priestore. Využiť ho môžete, ako stolík na kávu alebo aj na umiestnenie lampičky, kve... Viac informácií

Konferenčný stolík Salinas

Konferenčný stolík z programu Salinas - originálne riešený nábytok v trojkombinácii biela, čierna a dubový drevodekor vytvára zaujímavú kompozíciu, ktorá vyzerá ako skladačka z kociek. Zaujme na pohľa... Viac informácií

Konferenčný stolík Madison, dub/čierna

Konferenčný stolík na čiernych kovových nôžkach z programu Madison - nábytok v dubovom drevodekore s čiernymi plochami vnesie do interiéru moderný kontrast a zároveň útulnosť. Kombináciou s ďalšími di... Viac informácií

Okrúhly konferenčný stolík Boston 80 cm, čierny

Moderný okrúhly konferenčný stolík s priemerom 80 cm z čierneho skla a čierneho kovu. Skvele sa bude hodiť napríklad k nábytku na kovových nožičkách alebo s čiernymi kovovými doplnkami. Tento stolík m... Viac informácií

Okrúhly konferenčný stolík Boston 50 cm, černý

Moderný okrúhly konferenčný stolík s priemerom 50 cm z čierneho skla a čierneho kovu. Skvele sa bude hodiť napríklad k nábytku na kovových nôžkach alebo s čiernymi kovovými doplnkami. Tento stolík môž... Viac informácií

Konferenčný stolík Universal, šedý betón

Konferenčný stolík v modernom dizajne má otočnú hornú plochu, ktorú si môžete prispôsobiť podľa aktuálnej potreby alebo vkusu. Vyrobený v imitácii šedého betónu.

Konferenčný stolík 120x65 cm, čierny

Elegantný stolík pre moderné obývacie izby. Kombinácia číreho a čierno farbeného zvýrazňuje jeho zaoblené hrany

Konferenčný stolík Lyon, biely lesk

Obdĺžnikový konferenčný stolík z programu Lyon - stolík v bielom prevedení s lesklými bočnými rámami môžete ľahko zladiť s akýmikoľvek farbami Vášho interiéru. V dolnej časti nájdete členité priehradk... Viac informácií

Konferenčný stolík Triton, biely

Moderný konferenčný stolík so zaujímavo členitú konštrukciou ponúka odkladacie plochy vo viacerých výškových úrovniach. V kombinácii bieleho lesku a číreho skla.

Okrúhly konferenčný stolík Sofia, čierny/ratan

Okrúhly konferenčný stolík v zaujímavom dizajne, upúta pozornosť v každej obývačke. Stabilný rám z čierneho kovu a skla pôsobí moderne a naopak hnedé ratanové prepletenie dodáva interiéru útulnosť. St... Viac informácií

Set 2 ks stolíkov Luke, kov/ratan

Set 2 kusov rôzne veľkých stolíkov v neobvyklej kombinácii materiálov - do moderného a zároveň útulného interiéru. Čierny kovový rám v kombinácii s hornou doskou z hnedého ratanového výpletu vyzerá ve... Viac informácií

Okrúhly konferenčný stolík Shanghai, čierny/sivý

Okrúhly konferenčný stolík v modernom zaoblenom dizajne ,pôsobí v priestore obývačky vzdušne. Čierny kov a dymovo šedé sklo, dopĺňajú odkladacie police a kolieska, vďaka ktorým môžete stolík ľahko pre... Viac informácií

Okrúhly konferenčný stolík Noa 80 cm, čierny/sivý

Okrúhly konferenčný stolík sa vďaka nadčasovému dizajnu hodí do akéhokoľvek moderného interiéru. Prepletený skelet z čierneho kovu a plocha z dymovo šedého skla, spoločne pôsobia veľmi ľahko a vzdušne... Viac informácií

Drevený stolík Oslo, 45 cm, masívny dub

Drevený stolík na nôžkach z masívneho duba v klasickom elegantnom štýle ,poteší všetkých, ktorí majú radi prírodné materiály. Hrejivé tóny dreva vnesú do priestoru útulnú atmosféru. Povrchy stolíka sú... Viac informácií

Okrúhly konferenčný stolík Liam, čierny/ratan

Okrúhly konferenčný stolík Liam je moderný a napriek tomu aj veľmi útulný, vďaka neobvyklej kombinácii materiálov, ktoré dávajú stolíku zaujímavý šmrnc. Čierny kovový rám v kombinácii s guľatou doskou... Viac informácií

Obdĺžny konferenčný stolík Laná, s výpletom

Obdĺžny konferenčný stolík Lana je moderný a pritom zároveň tradičný. Čiernu kovovú podnož, dopĺňa plocha číreho skla s dekoračným podkladom z tradičného viedenského výpletu, ktorý pôsobí veľmi útulne... Viac informácií

Oválny konferenčný stolík Yarra, čierny/dub artisan

Konferenčný stolík v modernom dizajne a útulnom drevodekore dub artisan. Zaoblený oválny tvar hornej plochy vytvára zaujímavý kontrast k rovným hranatým líniám čiernej kovovej podnože. Doska stolíka p... Viac informácií