Držiak uterákov Salgar biela

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Dvojháčik Bemeta Neo nehrdzavejúca oceľ

Dvojháčik nerez. Montáž lepením aj vŕtaním.Sada na lepenie kúpeľňového príslušenstva na montáž bez vŕtania (kód položky 199352010SIKO) je potrebné zakúpiť samostatne, nie je súčasťou dodávky.

Držiak toaletného papiera Bemeta Omega s krytom chróm

Držiak toaletného papiera chróm. Montáž lepením aj vŕtanímSada na lepenie kúpeľňového príslušenstva na montáž bez vŕtania (kód položky 199352010SIKO) je potrebné zakúpiť samostatne, nie je súčasťou do... Viac informácií

Držiak uterákov Keuco Edition 11 chróm

Praktický nástenný držiak uterákov EDITION 11 KEUCO, s dĺžkou 30 cm, je vďaka svojmu modernému dizajnu, jednoduchej údržbe a praktickosti nepostrádateľný doplnok, ktorý sa hodí do každej kúpeľne.

Háčik Keuco Edition 11 chróm

Praktický nástenný háčik EDITION 11 od výrobcu KEUCO, je vďaka svojmu modernému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok.

Držiak pohárov Keuco Edition 11 chróm

Elegantný nástenný držiak na poháriky EDITION 11 od výrobcu KEUCO, je praktický doplnok, ktorý je vďaka svojmu modernému dizajnu vkusný doplnok do každej kúpeľne. Balenie vrátane pohára.

Háčik Keuco Edition 11 chróm

Praktický nástenný háčik EDITION 11 KEUCO, na uteráky a župany, je vďaka svojmu elegantnému dizajnu vhodný doplnok do každej kúpeľne.

Držiak uterákov Keuco Edition 11 chróm

Praktický nástenný držiak uterákov EDITION 11 KEUCO, je vďaka svojmu modernému dizajnu elegantný kúpeľňový doplnok, ktorý je nielen praktický, ale aj dobre vyzerá a preto je vhodnou voľbou do každej k... Viac informácií

Polička Keuco Edition 11 chróm

Elegantná nástenná polička EDITION 11 KEUCO, s dĺžkou 30 cm, je vďaka ľahkej údržbe a nadčasovému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý je nielen praktický, ale aj skvele vyzerá.

Mydelnička Keuco Edition 11 chróm

Elegantná nástenná mydlovnička EDITION 11 KEUCO, na solídne mydlo, je vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme nielen svojou praktickosťou, ale aj tým, ako n... Viac informácií

Dvojháčik Keuco Edition 11 chróm

Praktický nástenný dvojháčik EDITION 11 KEUCO, je elegantný kúpeľňový doplnok, ktorý sa ľahko udržiava a je tak vhodný do každej modernej kúpeľne.

Dávkovač mydla Keuco Edition 11 chróm

Elegantný nástenný dávkovač tekutého mydla EDITION 11 KEUCO je vďaka svojmu modernému dizajnu vhodný doplnok do každej modernej kúpeľne.

Držiak toaletného papiera Keuco Edition 11 chróm

Jednoducho elegantný nástenný držiak toaletného papiera EDITION 11 KEUCO, ktorý sa ľahko udržiava, je praktický doplnok, ktorý sa hodí do každej kúpeľne.

Wc kefa Keuco Edition 11

Praktická nástenná WC kefa EDITION 11 od výrobcu KEUCO, je vďaka svojmu jednoduchému elegantnému dizajnu vhodný doplnok do každej kúpľne.

Držiak toaletného papiera Keuco Edition 11 chróm

Elegantný nástenný držiak toaletného papiera EDITION 11 KEUCO je vďaka svojmu jednoduchému dizajnu a praktickosti vhodný kúpeľňový doplnok.

Držiak uterákov Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný držiak uterákov ELEGANCE KEUCO, s dĺžkou 24 cm, je vďaka svojmu jedinečnému modernému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý je nielen praktický, ale aj dobre vyzerá.

Držiak pohárov Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný držiak pohárov ELEGANCE KEUCO, je vďaka ľahkej udržiavateľnosti a nadčasovému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme nielen svojou praktickosťou, ale aj svojím vzhľadom.

Náhradný diel Keuco Elegance chróm

Praktické úchytky k poličke ELEGANCE KEUCO, sú vďaka svojmu modernému a elegantnému dizajnu vhodnou voľbou do každej kúpeľne.

Mydelnička Keuco Elegance chróm

Elegantná nástenná mydlovnička ELEGANCE KEUCO, ľahko udržiavateľný, je vďaka svojmu modernému jednoduchému dizajnu vhodný doplnok, ktorý sa hodí do každej kúpeľne.

Háčik Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný háčik ELEGANCE KEUCO na uteráky, je vďaka svojmu jednoduchému modernému dizajnu praktický kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Polička Keuco Elegance chróm / antracit

Praktická nástenná polička ELEGANCE KEUCO na telovú a tvárovou kozmetiku a umývaciu špongiu, antracitová, sa vďaka vnútornej odnímateľnej nádobe ľahko udržiava čistá a je nielen praktická, ale vďaka s... Viac informácií

Držiak toaletného papiera Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný držiak toaletného papiera ELEGANCE KEUCO je vďaka svojmu jednoduchému dizajnu vhodný doplnok, ktorý sa hodí do každej modernej kúpeľne.

Dvojháčik Keuco Elegance chróm

Elegantná nástenný dvojháčik ELEGANCE KEUCO, je vďaka svojmu unikátnemu modernému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme nielen svojou praktickosťou, ale aj svojím vzhľadom.

Polička Keuco Elegance bez úchytiek čirá

Sklenený diel ELEGANCE KEUCO, s dĺžkou 60 cm, patrí k elegantnej poličke KEUCO, ktorá je vďaka svojmu modernému dizajnu a praktickosti vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad. Nutné dokú... Viac informácií

Polička Keuco Elegance chróm

Sklenený diel ELEGANCE KEUCO, s dĺžkou 95 cm, patrí k elegantnej poličke KEUCO, ktorá je vďaka svojmu modernému dizajnu a praktickosti vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Polička Keuco Elegance chróm

Polička vo farebnom prevedení chróm. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Keuco je 18 cm a je vyrobený z materiálu kov, plast. Montáž vŕtaním.

Háčik Keuco Elegance chróm

Praktický nástenný háčik ELEGANCE KEUCO, napríklad na uteráky a župany, je vďaka svojmu unikátnemu a elegantnému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme nielen svojou praktickosťou, ale aj vzhľ... Viac informácií

Wc kefa Keuco Elegance

Praktická nástenná WC kefa ELEGANCE KEUCO je ľahko udržiavateľná a vďaka nadčasovému dizajnu, je tento doplnok vhodnou voľbou do každej kúpeľne.

Polička Keuco Elegance bez úchytiek čirá

Sklenený diel ELEGANCE KEUCO, s dĺžkou 36 cm, patrí k elegantnej poličke Keuco, ktorá je vďaka svojmu modernému dizajnu a praktickosti vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad. Nutné dokú... Viac informácií

Držiak toaletného papiera Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný držiak toaletného papiera ELEGANCE KEUCO je vďaka svojmu jednoduchému dizajnu a praktickosti vhodný doplnok do každej kúpeľne.

Dávkovač mydla Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný dávkovač tekutého mydla ELEGANCE KEUCO, je vďaka svojmu modernému dizajnu a praktickosti vhodný doplnok do každej kúpeľne.

Držiak uterákov Keuco Elegance chróm

Elegantný nástenný držiak na uteráky a madlo ELEGANCE, s dĺžkou 30 cm, s nosnosťou do 115 kg, ľahko umývateľný, je vďaka svojmu oblému dizajnu a praktickosti vhodný doplnok do každej kúpeľne.

Zásobník papierových uterákov Bemeta biela

Zásobník papierových uterákov biela. Montáž vŕtaním.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak uterákov MOLL od firmy KEUCO, s dĺžkou ramena 34 cm, je vďaka svojej praktickosti a elegantnému dizajnu luxusný doplnok, ktorý sa hodí do každej modernej kúpeľne.

Držiak toaletného papiera Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak toaletného papiera MOLL KEUCO, je vďaka svojmu jednoduchému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý je nielen praktický, ale aj dobre vyzerá.

Háčik Keuco Moll chróm

Praktický nástenný háčik MOLL KEUCO, napríklad na uterák, alebo župan, je vďaka svojmu elegantnému dizajnu vhodný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme nielen praktickosťou, ale aj vzhľadom.

Dvojháčik Keuco Moll chróm

Elegantný nástenný dvojháčik MOLL od výrobcu KEUCO, je praktický doplnok a vďaka svojmu modernému dizajnu i výborne vyzerá a preto je vhodným výberom do každej kúpeľne.

Wc kefa Keuco Moll chróm/antracit

Praktická nástenná WC kefa MOLL od svetoznámej značky KEUCO, sa vďaka jednoduchej údržbe a jednoduchému elegantnému dizajnu, hodí do každej kúpeľne.Farba produktu: pochrómovaná, antracitové veko.

Držiak pohárov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak na pohárik MOLL od výrobcu KEUCO, je vďaka svojmu jednoduchému elegantnému dizajnu vkusný doplnok, ktorý sa výborne hodí do každej kúpeľne.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak uterákov MOLL KEUCO, s dĺžkou 60 cm, ľahko udržiavateľný, je vďaka svojmu elegantnému dizajnu luxusný kúpeľňový doplnok, ktorý určite zaujme na prvý pohľad.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak na uteráky MOLL od výrobcu KEUCO, je vďaka svojmu oblému dizajnu elegantný doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad a je tak vhodný do každej modernej kúpeľne.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak uterákov MOLL KEUCO, ľahko udržiavateľný, s dĺžkou 40 cm, je vďaka svojmu elegantnému dizajnu luxusný kúpeľňový doplnok, ktorý zaujme na prvý pohľad.

Držiak toaletného papiera Keuco Moll chróm

Jednoduchý elegantný nástenný držiak toaletného papiera MOLL KEUCO, je vďaka svojej praktickosti a jednoduchému dizajnu, vhodný doplnok do každej kúpeľne.

Wc kefa Keuco Moll chróm/biela

Praktická nástenná WC kefa MOLL od svetoznámej značky KEUCO, sa vďaka jednoduchej údržbe a jednoduchému elegantnému dizajnu, hodí do každej kúpeľne.Farba produktu: pochrómovaná, biele veko.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Elegantný nástenný držiak uterákov MOLL KEUCO, dvojramenný, s dĺžkou ramien 45 cm, je vďaka svojmu modernému dizajnu vkusný kúpeľňový doplnok, ktorý je nielen praktický, ale aj dobre vyzerá.

Držiak uterákov Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak uterákov MOLL KEUCO, s dĺžkou 80 cm, ľahko udržiavateľný, je vďaka svojmu elegantnému dizajnu luxusný kúpeľňový doplnok, ktorý určite zaujme na prvý pohľad.

Dávkovač mydla Keuco Moll chróm / biela

Elegantný nástenný dávkovač tekutého mydla MOLL KEUCO, v bielej farbe, je nielen praktický, ale vďaka svojmu modernému dizajnu aj pekný, preto je vhodnou voľbou do každej kúpeľne.

Polička Keuco Moll chróm

Polička vo farebnom prevedení chróm. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Keuco je 24 cm a je vyrobený z materiálu kov. Montáž vŕtaním.

Rohová polička Keuco Moll chróm

Rohová polička vo farebnom prevedení chróm. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Keuco je 18 cm a je vyrobený z materiálu kov. Montáž vŕtaním.

Držiak toaletného papiera Keuco Moll chróm

Praktický nástenný držiak na toaletný papier MOLL KEUCO je vďaka svojmu jednoduchému dizajnu vhodnou voľbou do každej kúpeľne.