Posteľ s úložnými priestormi Planet, 90x200 cm, dub/biela/modrá

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Postel Luca 90x200 cm, bielená pínia

Posteľ o rozmere lôžka 90x200 cm s úložnou zásuvkou z kolekcie Luca v elegantnom vidieckom štýle. Romantické kúzlo nábytku podčiarkujú dekoratívne reliéfy a kombinácie bielenej pínie s útulnými dubový... Viac informácií

Posteľ so zásuvkami Carlos 90x200, dub sonoma

Posteľ o rozmere lôžka 90x200 cm v dekore dub sonoma ponúka praktické úložné zásuvky, účelnosť a čisté línie tvarov, ktoré sa hodia do každého interiéru.

Úložná zásuvka Malmö, biela lesklá

Výsuvná zásuvka pod posteľ prakticky doplní úložné priestory v spálni. Ideálna pre ukladanie napríklad posteľnej bielizne.

Úložná zásuvka pod posteľ Nadja, biela

Úložná zásuvka pod posteľ z programu Nadja je určená pre doplnenie jednolôžka alebo dvojlôžka Nadja - prakticky tak doplní úložné priestory spálne alebo izby. Vyrobená v bielom dekore.

Posteľ so zásuvkami Carlos 90x200, dub artisan

Posteľ o rozmere lôžka 90x200 cm v dekore dub artisan ponúka praktické úložné zásuvky, účelnosť a čisté línie tvarov, ktoré sa hodia do každého interiéru.

Úložná posteľ so zástenou Junior 120x200 cm, čierna/tmavý betón

Posteľ v kombinácii čierna/tmavý betón s rozmerom lôžka 120x200 cm je vybavená praktickou bočnou zástenou, odkladacími priehradkami a výsuvným nočným stolíkom. V dolnej časti je navyše ukrytá úložná z... Viac informácií

Rozkladacia posteľ Patrik Color 90x200 cm, biela/antracit

Posteľ obsahuje prídavné výsuvné lôžko a 2 úložné zásuvky, kam ľahko uschováte posteľnú bielizeň. Konštrukcia vyrobená v bielo-antracitovej kombinácii.

Rozkladacia posteľ Patrik Color 90x200 cm, biela/dub canyon

Posteľ obsahuje prídavné výsuvné lôžko a 2 úložné zásuvky, kam ľahko uschováte posteľnú bielizeň. Konštrukcia vyrobená v bielo-dubovej kombinácii.

Detská posteľ Kate 90x200, kráĺovský koč

Detská posteľ v tvare kráľovského koča z kolekcie Kate pre malé i veľké princezné. Nábytok pre dievčatá s ružovými aplikáciami a motívom princeznovskej koruny je skvelou inšpiráciou pre zariadenie vys... Viac informácií

Posteľ Saturn 90x200 cm, biela

Postel jednolôžková s veľkosťou 90x200 cm je vyrobená v bielom dekore a univerzálne sa hodí k akémukoľvek nábytku do izby detí, tínedžerov i dospelých.

Jednolôžková posteľ Joker 90x200 cm, biela

Jednolôžková posteľ s plochou 90x200 cm z programu Joker - univerzálny, moderný a hlavne praktický nábytok pre zariadenie izby pre deti, teenagerov i dospelých. V bielej farbe a s nastaviteľnou výškou... Viac informácií

Posteľ so zásuvkou Tex 120x200 cm

Posteľ s veľkosťou lôžka 120x200 cm s úložnou zásuvkou z programu Tex v dekore bielenej borovice je vhodná pre vybavenie akejkoľvek izby: pre deti, mladistvých i dospelých.

Rohová posteľ Andrew pravá 110x200

Rohová posteľ v peknom dizajne zaoblených tvarov je vybavená kvalitným matracom zo studenej peny a polohovateľným roštom.

Posteľ Ormea 88x202 cm, šedá/oranžová látka

Kompletná jednolôžková posteľ (váľanda) s plochou lôžka 88x202 cm, obsahuje zabudovaný rošt, matrac a praktický úložný priestor v dolnej časti. Potiahnutá kombináciou šedej a oranžovej látky.

Rohová posteľ Andrew ľavá 110x200

Rohová posteľ v peknom dizajne zaoblených tvarov je vybavená kvalitným matracom zo studenej peny a polohovateľným roštom.

Rozkladcia posteľ so zásuvkami Bergen 80x200 cm

Biela posteľ s praktickou bočnou zástenou obsahuje 2 objemné zásuvky, ktoré sú ideálne napr. pre ukladanie posteľnej bielizne. Plochu lôžka 80x200 cm môžete ľahko zväčšiť na 160x200 cm vďaka funkcii r... Viac informácií

Úložná posteľ so zástenou Junior 120x200 cm, vintage optika dreva/tmavý betón

Posteľ v kombinácii vintage optika drevených dosiek/tmavý betón s rozmerom lôžka 120x200 cm je vybavená praktickou bočnou zástenou, odkladacími priehradkami a výsuvným nočným stolíkom. V dolnej časti ... Viac informácií

Zvýšená úložná posteľ s výsuvným stolíkom Mobi 90x200 cm, biela/žltá

Zvýšená úložná posteľ o rozmere lôžka 90x200 cm s výsuvným stolíkom z programu Mobi. Posteľ má nápadito riešenú konštrukciu v kombinácii farieb biela/žltá. Posteľ obsahuje praktické úložné priestory z... Viac informácií

Predĺžiteľná detská posteľ Flexi, s roštom

Predĺžiteľná detská posteľ v bielej farbe so zaobleným čelom a roštom. Posteľový rám môžete kedykoľvek ľahko predĺžiť a veľkosť lôžka tak postupne nastavovať s rastúcim dieťaťom. Táto praktická rastúc... Viac informácií

Posteľ so zásuvkami Nessy 90x200 cm

Posteľ s 3 úložnými zásuvkami a prídavným výsuvným lôžkom pre príležitostné spanie v dolnej časti konštrukcie. Nájde praktické využitie v akomkoľvek detskej izbe.

Posteľ Saturn 90x200 cm, dub sonoma

Jednolôžková posteľ s veľkosťou 90x200 cm je vyrobená v dekore dub sonoma a univerzálne sa hodí k akémukoľvek nábytku do izby detí, tínedžerov i dospelých.

Prídavné výsuvné lôžko pod posteľ Joker, biele/šedý beton

Prídavné výsuvné lôžko pre hostí pod posteľ z programu Joker - univerzálny, moderný a hlavne praktický nábytok pre zariadenie izby pre deti, teenagerov i dospelých. V imitácii sivý betón. Prídavné lôž... Viac informácií

Zvýšená úložná posteľ s výsuvným stolíkom Mobi 90x200 cm, biela/tyrkysová

Zvýšená úložná posteľ s rozmerom lôžka 90x200 cm s výsuvným stolíkom z programu Mobi. Posteľ má nápadito riešenú konštrukciu v kombinácii farieb biela/tyrkysová. Posteľ obsahuje praktické úložné pries... Viac informácií

Posteľ Ulli 90x200 cm

Praktickú posteľ s prídavným lôžkom a úložnými zásuvkami iste oceníte. Jej kvalitná konštrukcia je vyrobená z bieleného borovicového dreva.

Posteľ so zásuvkou Mobi 90x200 cm, biela/tyrkysová

Posteľ s úložnou zásuvkou z programu nábytku Mobi má nápadito riešenú konštrukciu v kombinácii farieb biela/tyrkysová. Hodí sa na zariaďovanie akejkoľvek izby.