Parný odšťavovač Vitalo 16,5 l

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Parný odšťavovač Vitalo 16,5 l

Parný odšťavovač je ideálny pre výrobu pravých domácich štiav, marmelád alebo sirupov. Vyrobený z nerezovej ocele a vhodný aj pre indukciu.

Odkvapkávač riadu LifeStyle

Kuchynský odkvapkávač riadu z chrómovaného kovu navyše obsahuje plastovú nádobku na príbory a praktický podnos pre odkvapkávanie.

Kefa Drevený, klasický

Klasická drevená kefa s extra silnými štetinami pre dokonalené čistenie s dĺžkou 20 cm.

Chlebník BambooLine

Exkluzívny chlebník z kombinácie prírodného bambusového dreva a moderného plexiskla s kovom - výsledkom je elegantný a zároveň praktický doplnok kuchyne.

Stojan s koreničkami LifeStyle, 13 ks

Táto 13-dielna súprava obsahuje 12 prázdnych sklenených koreničiek so skrutkovacími uzávermi a navyše otočný nerezový stojan. S týmto stojanom uschováte až 12 rôznych druhov korenia, ktoré budete mať ... Viac informácií

Soľnička / korenička s mlynčekom LifeStyle

Elegantná sklenená nádobka na korenie alebo soľ s keramickým mlynčekom, ktorý dokonale namelie čerstvé koreniny a dodá Vášmu jedlu tú správnu chuť.

Stojan na nože Pearl Design 11,5 cm, biely

Exkluzívny stojan na kuchynské nože je vyrobený z bieleho plastu s vysoko lesklým povrchom. V strede sa nachádza vyberateľná kefová vložka z jemných plastových štetín, ktoré zabezpečia dokonalú ochran... Viac informácií

Stojan na nože Pearl Design 11,5 cm, čierny

Exkluzívny stojan na kuchynské nože je vyrobený z čierneho plastu s vysoko lesklým povrchom. V strede sa nachádza vyberateľná kefová vložka z jemných plastových štetín, ktoré zabezpečia dokonalú ochra... Viac informácií

Elektrický mlynček na korenie / soľ LifeStyle 21 cm, čierny

Moderný elektrický mlynček je vyrobený prevažne z čierneho plastu s keramickým mletým mechanizmom. Integrované osvetlenie umožní používanie mlynčeku aj počas romantickej večere.

Elektrický mlynček na korenie /soľ LifeStyle 21 cm, biely

Moderný elektrický mlynček na korenie/soľ je vyrobený prevažne z bieleho plastu s keramickým mletým mechanizmom. Integrované osvetlenie umožní používanie mlynčeku aj počas romantickej večere.

Kôš na pečivo LifeStyle, čierny

Elegantný kôš z kovu s čiernou látkou pre servírovanie chrumkavého pečiva, chleba a ďalších pochúťok. Látka udrží pečivo dokonale teplé.

Solnička/korenička LifeStyle, 65 ml

Praktická nádobka na soľ alebo korenie je vyrobená zo skla a nerezovej ocele. Vďaka soľničke/koreničke si každý môže dochutiť svoj pokrm podľa svojej ľubovôle, a preto by nemala chýbať na žiadnom jedá... Viac informácií

Fľaša na ocot / olej LifeStyle

Táto fľaša v elegantnom dizajne s ochranným uzáverom sa stane dokonalým pomocníkom v každej kuchyni. Je určená pre skladovanie a dávkovanie oleja alebo octu. Je vyrobená z nerezovej ocele a zo skla.

Príborník 6 priehradiek

Príborník s mnohými priehradkami jednoducho vložíte do akejkoľvek kuchynskej zásuvky. Vrátane snímateľného nádstavca.

Príborník 5 priehradok, biele

Biely praktický plastový príborník s 5 priehradkami. Perfektné pre organizáciu a skladovanie príborov v kuchynskej zásuvke.

Cedník 24 cm, biely

S bielym cedidlom s priemerom 24 cm ľahko a rýchlo scedíte cestoviny, zemiaky a ďalšie potraviny. Je tiež vhodný pre oplachovanie zeleniny. Gumové rukoväte zaisťujú pohodlnú manipuláciu.

Poklop do mikrovlnnej rúry 24,5 cm

Ohrievajte pokrmy v mikrovlnnej rúre s transparentným poklopom o priemere 24,5 cm a zabránite prskaniu jedla. Vaša rúra zostane stále čistá.

Súprava organizérov do chladničky 3 ks, plast

Sada obsahuje 3 praktické organizéry do chladničky v rôznych veľkostiach, ktoré skvele poslúžia na uskladnenie rôznych potravín.

Ochranný poklop na potraviny 30 cm

Ochranný drôtený poklop na potraviny z nerezového kovu, poslúži prakticky v každej kuchyni, jedálni a tiež pri záhradnom stole. Jednoducho ochráni všetky pokrmy pred hmyzom.

Servírovací podnos 22x34 cm

Praktický servírovací podnos je vyrobený z nerezovej ocele a je ideálnym pomocníkom pri prenášaní alebo servírovaní pokrmov a nápojov. Rozmer 22x34 cm.

Servírovací podnos 13x19 cm

Praktický servírovací podnos je vyrobený z nerezovej ocele a je ideálnym pomocníkom pri prenášaní alebo servírovaní pokrmov a nápojov.

Kuchynský stolík na kolieskach Bamboo

Kuchynský drevený stolík na kolieskach, môžete využiť aj ako odkladací regál. Do úložných zásuviek, môžete ukladať drobné pomôcky a do odkladacích košíkov napríklad ovocie. Stolík tak nájde uplatnenie... Viac informácií

Protišmyková podložka do šuplíka 90x32 cm

Protišmyková podložka do šuplíkov, poličiek alebo skriniek ľahko priľne k povrchu a všetky predmety zostanú na svojom mieste. Podložku je možné tiež použiť ako ochranu nábytku pred poškriabaním a zneč... Viac informácií

Stojan na fľaše

Moderný kovový stojan (regál) na fľaše v chrómovom lesku, pre praktické a prehľadné uloženie až 12 fliaš s obľúbeným vínom alebo inými nápojmi.

Servírovací podnos 35 cm

Praktický servírovací podnos s priemerom 35 cm z nerezovej ocele je vhodný pre servírovanie malého občerstvenia, vhodné na večierky.

Servírovací podnos 26x39 cm

Praktický servírovací podnos je vyrobený z nerezovej ocele a je ideálnym pomocníkom pri prenášaní alebo servírovanie pokrmov a nápojov. Rozmer 26x39 cm.

Dosky na krájanie

Sada obsahuje 4 dosky na krájanie s rozmerom 22x14 cm a praktický stojan, ktorý je možné umiestniť priamo na kuchynskú linku a mať tak dosky na krájanie stále pri ruke. Vyrobené z odolného bambusového... Viac informácií

Organizér kuchynských pomôcok Tidytex, šedo-červený

Organizér kuchynských pomôcok z šedo-červeného plastu je praktickým pomocníkom každej kuchyne.

Podnos/ misa šedá/ strieborná/ čierna, 24x24 cm

Štvorcová misa alebo podnos v šedo-strieborno-čiernom prevedení s rozmerom 24x24 cm nájde svoje využitie v každej domácnosti. Vhodné tiež ako dekorácia.

Podnos / misa šedá/strieborná/čierna, 28x28 cm

Štvorcová misa alebo podnos v šedo-strieborno-čiernom prevedení s rozmerom 28x28 cm nájde svoje využitie v každej domácnosti. Vhodné tiež ako dekorácia.

Podložka pod riad biela liatina, 18 cm

Biela liatinová podložka pod horúci riad je veľmi praktickou súčasťou každej dnešnej domácnosti – ochráni povrchy kuchyne a jedálne pred popálením a zároveň znečistením. Guľatá podložka zdobená šálkou... Viac informácií

Pokrievka Smart Plus 28 cm, sklo

Sklenená pokrievka je určená k panviciam a hrncom s priemerom 28 cm. Kvalitné tvrdené sklo je doplnené o praktickú žiaruvzdornú nylonovú rukoväť, ktorú je možné pri skladovaní zložiť a ušetriť miesto.

Kôš na pečivo LifeStyle, hranatý/guľatý

Elegantný kôš z kovu s látkou na servírovanie chrumkavého pečiva, chleba a ďalších pochúťok. Látka udrží pečivo dokonale teplé. Dodávané v rôznych variantách.

Poháre na mlieko Premium Milk, 2 ks

Sada obsahuje štýlový pohár a fľašu na mlieko s modrobielou potlačou "Premium Quality Milk." Skvelý doplnok pre všetkých milovníkov mlieka.

Dávkovač nápoja 4 l, sklo

Sklenený dávkovač na nápoja s objemom 4 l je skvelý na letnú párty, oslavy alebo iné príležitosti. Dóza s viečkom a kohútikom je praktický doplnok, s ktorým si ľahko vychutnáte akýkoľvek nápoj.

Cukornička Aveda, motív tráva

Cukornička s jednoduchým prírodným motívom trávy pôsobí harmonicky a nájde svoje miesto v každej domácnosti.