Okrúhly odkladací stolík Ural, čierne sklo

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Okrúhly odkladací stolík Ural, biele sklo

Okrúhly odkladací stolík v kombinácii kovu a bieleho skla môže byť umiestnený na sedačke alebo kdekoľvek priestoru. Pre odkladanie drobností, umiestnenie lampičky alebo dekorácií.

Odkladací stolík na kolieskach Marburg, šedý beton

Praktický odkladací stolík na kolieskach poslúži vďaka svojim rozmerom kdekoľvek v domácnosti. Vyrobený v imitácii svetlo sivého betónu.

Okrúhly odkladací stolík Lindberg

Guľatý odkladací stolík na drevených nôžkach v kombinácii s čiernym kovom ,skvelo doplní štýlový interiér. Stolík vynikne pri pohovke, kde poslúži na praktické odkladanie vecí, prípadne kdekoľvek v ro... Viac informácií

Odkladací stolík k pohovke Mervin

Moderný odkladací stolík z čierneho kovu je ideálny na umiestnenie k sedačke či pohovke. Môžete ho využiť na odkladanie kávy alebo naň umiestniť lampičku, vázu alebo dekorácie.

Odkladací stolík Victus, šedý beton

Odkladací stolík na čiernej podnoži v extravagantnom štýle, zaujme na pohľad. Guľatá odkladacia plocha v imitácii šedého betónu, poslúži na odkladanie kávy, kvetov, lampičky i dekorácií.

Odkladací stolík Victus, divoký dub

Odkladací stolík na čiernej podnoži v extravagantnom štýle zaujme na pohľad. Guľatá odkladacia plocha v dekore divokého duba poslúži na odkladanie kávy, kvetov, lampičky i dekorácií.

Odkladací stolík Celestin

Okrúhly odkladací stolík v modernom prevedení v kombinácii čierneho kovu a imitácie šedého betónu. Stolík prakticky poslúži pri pohovke, sedačke alebo kdekoľvek v kúte obývacej izby.

Odkladací stolík Liam, priemer 35 cm

Guľatý odkladací stolík s priemerom 35 cm z masívneho svetlého dreva. Podnož z čierneho kovu ,dotvára moderný dizajn stolíka.

Odkladací stolík Mia, priemer 30 cm

Okrúhly odkladací stolík s priemerom 30 cm pôsobí vzdušne, vďaka podstave z prepleteného čierneho kovu. Hornú drevenú plochu stolíka je možné odňať a do vnútorného priestoru uložiť potrebné vankúšiky.

Odkladací stolík Logan, priemer 50 cm

Guľatý odkladací stolík s priemerom 50 cm z masívneho tmavého dreva. Podnož z čierneho kovu, dotvára moderný dizajn stolíka.

Konferenčný/odkladací stolík Mia, priemer 60 cm

Okrúhly konferenčný alebo odkladací stolík s priemerom 60 cm pôsobí vzdušne, vďaka podstave z prepleteného čierneho kovu. Hornú drevenú plochu stolíka je možné odňať a do vnútorného priestoru uložiť p... Viac informácií

Odkladací stolík Liam, priemer 50 cm

Guľatý odkladací stolík s priemerom 50 cm z masívneho svetlého dreva. Podnož z čierneho kovu dotvára moderný dizajn stolíka.

Odkladací stolík Logan, priemer 35 cm

Guľatý odkladací stolík s priemerom 35 cm z masívneho tmavého dreva. Podnož z čierneho kovu dotvára moderný dizajn stolíka.

Odkladací stolík Michi, biely lesk

Lesklý biely stolík s hornou odkladacou policou prakticky doplní moderný interiér. Stabilná kovová podnož v lesklo chrómovom prevedení, tak bude ladiť s vašimi bytovými doplnkami a dekoráciami. Stolík... Viac informácií

Odkladací stolík Finn, dubové drevo

Stolík s hornou odkladacou plochou z masívneho dubového dreva, prakticky doplní moderne zariadený interiér a zároveň pôsobí útulne. Stabilná kovová podnož v čiernom prevedení ,tak bude ladiť napríklad... Viac informácií

Odkladací stolík Lugana, dub artisan

Odkladací stolík v modernom štýle z čierneho kovu, šedého skla a útulného dubového drevodekoru artisan s výraznou kresbou letokruhov. Poslúži nielen v obývačke, ale aj v predsieni alebo na chodbe. Sto... Viac informácií

Odkladací stolík Guido, šedý beton

Stolík s hornou odkladacou policou z imitácie sivý betón prakticky doplní moderný interiér. Stabilná kovová podnož v matne brúsenej nerezovej optike tak bude ladiť s Vašimi kovovými doplnkami a dekorá... Viac informácií