Kuchynská naberačka Steel 20 cm

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Kuchynská naberačka Steel 20 cm

Praktická a štýlová naberačka je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej leštenej ocele. Uľahčí servírovanie tekutých pokrmov. Dĺžka cca 20 cm.

Sada kuchnských pomôcok v stojane Bambus

Sada kuchynských pomôcok v stojane obsahuje 5 dielov (4 kuchynské pomôcky a 1 praktický stojan). Všetko je vyrobené z kvalitného bambusového dreva.

Sada kuchynských varešiek

4-dielna sada kuchynských varešiek z bukového dreva je ideálna na každodenné použitie v kuchyni. Sada obsahuje 3 oválne varešky v rôznych dĺžkach a 1 špachtli.

Varecha dierovaná s rohom Bambus

Kuchynská vareška dierovaná s otvorom a rohom. Vyrobená z bambusového dreva.

Kuchynská vareška Bambus

Kuchynská vareška je vyrobená z kvalitného bambusového dreva. Odolný materiál vydrží dlhú dobu.

Naberačka na cestoviny Steel 31 cm

Naberačka na cestoviny z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Vám uľahčí prácu pri servírovaní špagiet a ďalších dlhých cestovín, ktoré jednoducho scedíte alebo presuniete.

Kuchynská naberačka Steel 27 cm

Praktická a štýlová naberačka je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej leštenej ocele. Uľahčí servírovanie tekutých pokrmov. Dĺžka 27 cm.

Servírovacia lyžica Steel 23 cm

Servírovacia lyžica je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je veľmi pevná. Je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Dĺžka 23 cm.

Dierovaná naberačka Steel

Nerezová dierovaná naberačka je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Naberačka uľahčí naberanie cestovín a zeleniny. Je tiež vynikajúci pre zbieranie peny počas varenia jedál.

Servírovacia lyžica Steel

Servírovacia lyžica je vyrobená z nerezovej leštenej ocele, ktorá je veľmi pevná. Je skvelým pomocníkom v každej kuchyni.

Naberačka na omáčku Steel 27 cm

Štýlová kuchynská naberačka s praktickou výlevkou je vhodná pre servírovanie omáčok a dressingov. Je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej leštenej ocele. Dĺžka cca 27 cm.

Kuchynská vareška Brillante 30 cm, oválna

Oválna kuchynská vareška z elegantnej série Brillante je vyrobená z kvalitného bukového dreva. Odolný materiál vydrží dlhú dobu a je možné používať so všetkými druhmi riadu. Dĺžka 30 cm.

Kuchynská vareška Brillante 25 cm, okrúhla

Okrúhla kuchynská vareška z elegantnej série Brillante je vyrobená z kvalitného bukového dreva. Odolný materiál vydrží dlhú dobu a je možné používať so všetkými druhmi riadu. Dĺžka 25 cm.

Kuchynská vareška Brillante 30 cm, guľatá

Guľatá kuchynská vareška z elegantnej série Brillante je vyrobená z kvalitného bukového dreva. Odolný materiál vydrží dlhú dobu a je možné používať so všetkými druhmi riadu. Dĺžka 30 cm.

Kuchynská vareška Brillante 35 cm, guľatá

Guľatá kuchynská vareška z elegantnej série Brillante je vyrobená z kvalitného bukového dreva. Odolný materiál vydrží dlhú dobu a je možné používať so všetkými druhmi riadu. Dĺžka 35 cm.

Naberačka na cestoviny Azora, 30 cm

Kuchynská naberačka na cestoviny z nerezovej ocele pre profesionálne aj domáce použitie. Praktická pomôcka pri servírovaní špaget a ďalších cestovín, ktoré jednoducho scedíte a presuniete. Dĺžka 30 cm... Viac informácií

Kuchynská lyžica s otvormi Azora, 31 cm

Kuchynská lyžica s otvormi z nerezovej ocele na profesionálne i domáce použitie. Skvele poslúži pri odoberaní uvarených pokrmov z hrnca, ktoré vďaka zaoblenému tvaru lyžice nespadnú. Dĺžka 31 cm.