Jadálenská stolička Chelsea, tmavo šedá vintage látka

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Jedálenská lavica Donna, hnedá vintage optika kože

Komfortne polstrovaná jedálenská lavica má stabilnú kovovú podnož a je očalúnená hnedou látkou s vintage optikou pripominajúcu kožu. Dokonale doplní štýlovo zariadený interiér jedálne alebo kuchyne.

Jedálenská stolička Kim, biela ekokoža

Jedálenská stolička v kombinácii kovu a bielej ekokože má dekoratívne prešité operadlo a hodí sa do každej modernej kuchyne či jedálne.

Jedálenská stolička Douglas, béžová

Obľúbená jedálenská stolička v kombinácii čierneho kovu a béžovej látky. Sedacia a oporná časť je doplnená výrazným dekoratívnym prešitím.

Jedálenská stolička Christina, antracitová vintage látka

Jedálenská stolička na kovovej podnoži ,má pohodlný sedák, očalúnenie antracitovou látkou v štýlovej vintage optike. Ideálna do modernej jedálne.

Jedálenská stolička Christina, šedá vintage látka

Jedálenská stolička na kovovej podnoži ,má pohodlný sedák, očalúnenie sivou látkou v štýlovej vintage optike. Ideálna do modernej jedálne.

Jadálenská stolička Chelsea, tmavo šedá vintage látka

Veľmi komfortná jedálenská stolička na kovovej podnoži zaujme už na pohľad svojim látkovým poťahom vo vintage optike tmavo šedej štruktúrovanej kože. Mäkkučké operadlo v dizajne nadýchaného vankúša si... Viac informácií

Jedálenská stolička Round, černá ekokoža

Moderná jedálenská stolička z kombinácie čierneho kovu a čiernej ekokože. Zaoblené tvary sedáku zaujmú bielym okrajovým lemom aj dekoratívnym vodorovným prešitím vo farbe poťahu.

Jedálenská stolička Tatjana, antracitová vintage látka

Pohodlne tvarovaná jedálenská stolička na kovovej podnoži má otočný sedák. Antracitové látkové čalúnenie vo vintage optike, doplňuje prešitie a bočný lem. Táto stolička skvelo doplní modernú jedáleň.

Jedálenská stolička Donna, hnedá vintage optika kože

Komfortne polstrovaná jedálenská stolička s príjemným sklonom operadla má stabilnú kovovú podnož a je očalúnená hnedou látkou s vintage optikou pripominajúcu kožu. Dokonale doplní štýlovo zariadený in... Viac informácií

Jedálenská stolička Kate, antracitová vintage látka

Dizajnová jedálenská stolička na čiernej kovovej podnoži má tvarované operadlo pre pohodlnú oporu. Stolička je očalúnená látkou vo vintage optike antracitovej brúsenej kože.

Skladacia stolička Foldus, modrá ekokoža

Praktická stolička so skladacou kovovou konštrukciou a sedadlom potiahnutým modrou ekokožou. Ľahko zložíte a uložíte v prípade potreby.

Skladacia stolička Foldus, červená ekokoža

Praktická stolička so skladacou kovovou konštrukciou a sedadlom potiahnutým červenú ekokožou. Ľahko zložíte a uložíte v prípade potreby.

Jedálenská stolička Amber, šedá látka

Moderná jedálenská stolička na stabilnej kovovej podnoži je doplnená horným madlom pre ľahšiu manipuláciu pri odsúvaní od stola. Sedacia časť očalúnená sivou látkou s prešitím.

Jedálenská stolička Flora, šedá vintage látka

Moderná jedálenská stolička má zaoblený dizajn, chrómovo lesklú konštrukciu s praktickým madlom a komfortný sedák potiahnutý šedou látkou vo vintage optike.

Jedálenská stolička Ulla, hnedá vintage látka

Pohodlne tvarovaná jedálenská stolička na kovovej podnoži je vybavená praktickým madlom pre ľahšiu manipuláciu. Látkový poťah v šedo-hnedej vintage optike, dopĺňa zaujímavé prešívanie. Stolička sa tie... Viac informácií

Jedálenská stolička Gloria, šedá ekokoža

Extra komfortná jedálenská stolička má mäkkučký sivý sedák vybavený pružinovým jadrom, posadíte sa tak ako do bavlnky. Navyše oceníte aj zadné madlo, ktoré vám uľahčí odsúvať stoličku od stola.

Jedálenská stolička Gloria, čierna ekokoža

Extra komfortná jedálenská stolička má mäkkučký čierny sedák vybavený pružinovým jadrom, posadíte sa tak ako do bavlnky. Navyše oceníte aj zadné madlo, ktoré vám uľahčí odsúvať stoličku od stola.

Jedálenská stolička Gloria, biela ekokoža

Extra komfortná jedálenská stolička má mäkkučký biely sedák vybavený pružinovým jadrom, posadíte sa tak ako do bavlnky. Navyše oceníte aj zadné madlo, ktoré vám uľahčí odsúvať stoličku od stola.

Jedálenská stolička Melanie, fialová ekokoža

Moderná kovová jedálenská stolička v chrómovom prevedení a s praktickým madlom na operadle. Fialová ekokoža poťahu s okrasným prešitím.

Jedálenská stolička Flora, béžová vintage látka

Moderná jedálenská stolička má zaoblený dizajn, chrómovo lesklú konštrukciu s praktickým madlom a komfortný sedák potiahnutý béžovou látkou vo vintage optike.

Jedálenská stolička Larsson, biela

Jedálenská stolička v modernom severskom štýle zaujme masívnou drevenou podnožou a zaobleným pružným sedákom v bielom prevedení.

Jedálenská stolička Tatjana, šedá vintage látka

Pohodlne tvarovaná jedálenská stolička na kovovej podnoži má otočný sedák. Šedé látkové čalúnenie vo vintage optike, doplňuje prešitie a bočný lem. Táto stolička skvelo doplní modernú jedáleň.

Jedálenská stolička Vertical, šedá/čierna ekokoža

Jedálenská stolička na kovovej podnoži má zvisle prešité operadlo a zaujímavo riešený poťah v kombinácii šedej a čiernej ekokože. Dokonale sa hodí k modernému jedálenskému stolu.

Jedálenská stolička Sylva, buk / čierno-béžová tkanina

Klasický model drevenej jedálenskej stoličky v dekore buk. Vypolstrovaný sedák očalúnenie tkaninou v kombinácii čierny/biely/béžový melír.

Jedálenská stolička Samira, antracitová vintage látka

Komfortná jedálenská stolička na stabilnej kovovej podnoži je očalúnená látkou v optike brúsenej kože vo farbe antracitová. Štýlový dizajn dopĺňa kosoštvorcový prešiv na príjemne tvarovanom operadle.

Jedálenská stolička Loof, modrá ekokoža

Moderná jedálenská stolička v príjemne zaoblenom tvare skvele drží telo pri sedení. Potiahnutá ekokožou v modrom odtieni.

Jedálenská stolička Tempa Mini, antracitová tkanina

Elegantná jedálenská stolička v kombinácii antracitového látkového čalúnenia a čiernych drevených nožičiek sa hodí pre zariadenie každej útulnej jedálne.

Jedálenská stolička Tempa, hnedá tkanina

Elegantná polstrovaná stolička v hnedej tkanine má pohodlne vysoké operadlo s kosoštvorcovým prešitím z chrbtovej strany. Stoličky na drevených nohách sa ideálne hodia k akémukoľvek stolu vo svetlom d... Viac informácií

Jedálenská stolička Patrizio, šedá vintage ekokoža

Komfortne tvarovaná jedálenská stolička so zaobleným operadlom poskytne skvelé pohodlie nielen pri jedálenskom stole. Šedá ekokoža v štýlovej vintage optike kože je navyše doplnená kosoštvorcovým preš... Viac informácií

Jedálenská stolička Patrizio, hnedá vintage ekokoža

Komfortne tvarovaná jedálenská stolička so zaobleným operadlom poskytne skvelé pohodlie nielen pri jedálenskom stole. Hnedá ekokoža v štýlovej vintage optike kože je navyše doplnená kosoštvorcovým pre... Viac informácií

Jedálenská stolička Vertical, čierna/biela ekokoža

Jedálenská stolička na kovovej podnoži má zvisle prešité operadlo a zaujímavo riešený poťah v kombinácii čiernej a bielej ekokože. Dokonale sa hodí k modernému jedálenskému stolu.

Jedálenská stolička Betty, antracitová vintage látka

Komfortná jedálenská stolička s pružinovým jadrom je očalúnená antracitovou látkou s lesklým efektom vo vintage optike brúsenej kože. Čierna kovová podnož dodáva stoličke stabilný základ.

Jedálenská stolička York, hnedá vintage látka

Komfortná jedálenská stolička na čiernej kovovej podnoži zaujme už na pohľad svojim látkovým poťahom vo vintage optike hnedej štruktúrovanej kože. Oceníte vyššie sedadlo aj pohodlný tvar operadla, kto... Viac informácií

Jedálenská stolička Douglas, tmavo šedá

Obľúbená jedálenská stolička v kombinácii čierneho kovu a tmavo šedej látky. Sedacia a oporná časť je doplnená výrazným dekoratívnym prešitím.

Jedálenská stolička Lola, čierna látka

Obľúbená jedálenská stolička v kombinácii čierneho kovu a látky. Sedacia a oporná časť je doplnená výrazným dekoratívnym prešitím.

Jedálenská stolička Amber, šedá látka / ekokoža

Moderná jedálenská stolička na stabilnej kovovej podnoži je doplnená horným madlom pre ľahšiu manipuláciu pri odsúvanie od stola. Sedacia časť očalúnená kombináciou šedej látky a antracitovej ekokože.

Jedálenská stolička na podnoži Trieste, vintage optika kože

Štýlová jedálenská stolička na stabilnej kovovej podnoži má mäkko polstrovaný sedák potiahnutý príjemne mäkkou látkou vo vintage optike štruktúrovanej kože - zaujme tak na pohľad v každej jedálni.

Jedálenská stolička Sonata, šedá vintage látka

Komfortne mäkká jedálenská stolička na kovovej podnoži má sedadlo očalúnené látkou vo vintage optike šedej kože. Kovové chrbtové madlo je praktickým doplnkom pri odsúvaní stoličky od stola.

Jedálenská stolička Susi, šedá ekokoža

Moderná jedálenská stolička na chromovo lesklom podnoži je zakončená praktickým madlom. Poťah z ekokože v šedej farbe dopĺňa dekoratívny prešiv.

Jedálenská stolička Amber, šedá látka

Moderná jedálenská stolička na stabilnej kovovej podnoži je doplnená horným madlom pre ľahšiu manipuláciu pre odsúvanie od stola. Sedacia časť očalúnená látkou v blatistom šedom odtieni.

Jedálenská stolička Chelsea, hnedá vintage látka

Veľmi komfortná jedálenská stolička na kovovej podnoži zaujme už na pohľad svojim látkovým poťahom vo vintage optike hnedej štruktúrovanej kože. Mäkkučké operadlo v dizajne nadýchaného vankúša si zami... Viac informácií

Jedálenská stolička Luise, antracitová vintage látka

Kvalitná jedálenská stolička s veľmi komfortným sedením vďaka zabudovanému pružinovému jadru. Stabilnú kovovú podnož dopĺňa látkové čalúnenie v štýlovej vintage optike brúsenej kože v antracitovom odt... Viac informácií

Jedálenská stolička Viborg, camel vintage látka

Štýlová jedálenská stolička s otočným sedákom a komfortne tvarovaným operadlom vytvorí útulnú atmosféru v jedálni. Masívne drevené nohy dopĺňa príjemne mäkká látka vo vintage optike kože v odtieni cam... Viac informácií

Jedálenská stolička Viborg, hnedá vintage ekokoža

Štýlová jedálenská stolička s otočným sedákom a komfortne tvarovaným operadlom ,vytvorí útulnú atmosféru v jedálni. Masívne drevené nohy, dopĺňa príjemne mäkká ekokoža vo vintage optike hnedej kože.

Jedálenská stolička Viborg, šedá vintage látka

Štýlová jedálenská stolička s otočným sedákom a komfortne tvarovaným operadlom vytvorí útulnú atmosféru v jedálni. Masívne drevené nohy dopĺňa príjemne mäkká látka v šedej vintage optike kože.

Jedálenská stolička Kate, hnedá vintage látka

Dizajnová jedálenská stolička na čiernej kovovej podnoži má tvarované operadlo pre pohodlnú oporu. Stolička je očalúnená látkou vo vintage optike hnedej brúsenej kože.